• Uthyrning

Ny etablering i centrala Halmstad

I april öppnar Svea Vaccin en drop-in mottagning i centrala Halmstad vid Stora Torg bredvid Hennes & Mauritz.

Läs mer
 • Uthyrning

Framgångsrikt butikskoncept flyttar till centrala Halmstad

Mantikora som säljer sällskapsspel, kortspel, figurspel och rollspel i olika tappningar och format på nätet och i butik, flyttar till Hantverksgatan 26 i centrala Halmstad.

Läs mer
 • Uthyrning

Ståhl & Hyr etablerar i Halmstad

Depån, som blir en av Stål & Hyrs största, smygöppnar i augusti 2018 genom en tillfällig etablering med stöd av personal och utrustning från bolagets depåer i Falkenberg och Varberg. Spot On har förmedlat affären.

Läs mer
 • Marknad

Marknadshyra i Halmstad Q1 2018

Lokalhyrorna pekar uppåt i Halmstad enligt färsk statistik från Spot On.

Läs mer
 • Uthyrning

Lagerhaus flyttar - väljer Halmstad City framför Hallarna

Halland med centralorten Halmstad är viktig region för Lagerhaus. Nu flyttar Lagerhaus till nytt bättre läge i Halmstad City.

Läs mer
 • Uthyrning

Lernia flyttar in till stan

Lernia Bemanning lämnar sina lokaler på Slottsmöllans företagsområde för nya lokaler på Klammerdammsgatan i centrala Halmstad.

Läs mer
 • Uthyrning

Mäklarkedja etablerar i Halmstads centrum

Länsförsäkringar flyttar från sina lokaler på Norra Station till nyrenoverade lokaler i centrala Halmstad, Brogatan 20. Inflytt sker under våren 2018.

Läs mer
 • Försäljning

Stor fastighetsaffär på Sannarp

Fastigheten Kulan 1 i Halmstad övergår i ny ägo. Säljare är Furets Fastighets AB. Transaktionen sker genom bolagsförsäljning.

Läs mer
 • Uthyrning

Thaiboxningsklubben flyttar till Lilla Torg

Lokalen är belägen i gamla televerkshuset vid Lilla Torg. Beräknad inflytt är uppskattad till första kvartalet 2018.

Läs mer
 • Uthyrning

Sandéns Golv etablerar i Halmstad

Sandén golv etablerar nytt kontor på Sannarp, Furuviksringen 2, med närhet till hela Halmstad och E6. Företaget säljer Schönox, Casco & Duris produkter till hantverkare och proffskunder. Vi hälsar dem välkomna och önskar…

Läs mer
 • Uthyrning

Vattenfall etablerar kontor i Halmstad

Vattenfall etablerar kontor på Ryttarevägen 18 i Halmstad. Vattenfall har tidigare inte funnits etablerade med kontor på orten. Vi hälsar dem välkomna!

Läs mer
 • Uthyrning

Pe3 företagshälsa expanderar i Halmstad

Pe3 företagshälsa expanderar sina befintliga lokaler på Sperlingsgatan 7 i centrala Halmstad och utökar verksamheten med ytterligare 340 kvm lokaler anpassade för företagshälsovård.

Läs mer
 • Uthyrning

Sandå Måleri flyttar till lokaler på Sannarp

Vi bad Spot On om hjälp att hitta nya lokaler anpassade för vår verksamhet. Viktigt för oss var lokalens utformning och geografiska placering. Från att vi tillsammans utformade kravspecifikation fram till vi hade ett påskrive…

Läs mer

Stor fastighetsaffär i centrala Halmstad

Fastigheter i centrala Halmstad för hundratals miljoner kronor byter ägare när Cityfastigheter förvärvar Trelps fastighetsbestånd.

Läs mer

Fastigheter för mångmiljonbelopp byter ägare vid Högskolan i Halmstad

Fastighetsbolaget Intea Fastigheter AB förvärvar en fastighetsportfölj om ca 32 000 kvm vid Högskolan i Halmstad. I ryggen har bolaget bland annat fyra stora pensionsstiftelser.

Läs mer

Lokal affärsman förvärvar Balders fastighetsbestånd i Halmstad

Balder avyttrar samtliga fastigheter i sitt bestånd i Halmstad De sålda fastigheterna är Hjärtat 4, Bonden 5, Flygaren 17 och Makrillen 8.

Läs mer