• Uthyrning
02 February 2018

Lagerhaus flyttar - väljer Halmstad City framför Hallarna

Halland med centralorten Halmstad är viktig region för Lagerhaus. Nu flyttar Lagerhaus till nytt bättre läge i Halmstad City.

Lagerhaus är inredningskedjan som erbjuder ett designat hållbart inredningssortiment, till ett lågt pris. Företaget ritar ca 60% av sitt sortiment själva och 31% av kedjans produkter är "Klokare Val". Huvudkontoret är placerat i Göteborg. 

- Halmstad är ett självklart val för oss. Den goda företagskulturen tillsammans med stadens högskoleverksamhet och familjevänlighet gör Halmstad till en attraktiv stad för oss, säger Caroline Hjelte VD på Lagerhaus.

Inredningskedjan har 38 butiker i Sverige, ytterligare 6 st i Norge och en växande nordisk e-handel. Nu flyttar kedjans butik från Storgatan till ett mer attraktivt läge. Nya butiken är på 250 kvadratmeter och kedjan öppnar med sitt senaste koncept. 

Vi är glada över att ha signerat detta hyresavtal och flyttar in under maj månad. Vi räknar med att butiken öppnar lagom till lönehelgen i maj, om vi inte smygstartar lite tidigare,fortsätter Caroline.

Lagerhaus nya butik kommer att ligga på Klammerdammsgatan 5.

 

Spot On har förmedlat uthyrningen på uppdrag av Muskel Fastigheter.