• Uthyrning
23 April 2018

Ståhl & Hyr etablerar i Halmstad

Depån, som blir en av Stål & Hyrs största, smygöppnar i augusti 2018 genom en tillfällig etablering med stöd av personal och utrustning från bolagets depåer i Falkenberg och Varberg. Spot On har förmedlat affären.

I början av 2019 väntas en ny anläggning om 1 500 kvm stå klar på den 11 000 kvm stora tomten på Larsfrid i Halmstad, som ägs av Jana Fastigheter.

  • Stål & Hyr har tecknat avtal om att öppna en ny depå i Halmstad. Tillsammans med depåerna i Kungälv och på Ringön i Göteborg som öppnades i februari blir depån i Halmstad bolagets tredje nya depå under 2018
  • Precis som övriga depåer kommer depån i Halmstad att erbjuda Stål & Hyrs kompletta sortiment, och innebära förbättrad tillgänglighet för befintliga och nya kunder i området
  • Inklusive depån i Halmstad driver Stål & Hyr nu sju depåer, och inräknat Dennis Maskinuthyrnings sex depåer i nordvästra Skåne har koncernen tretton välutrustade depåer från Kungälv i norr till Kävlinge i söder

Depån, som blir en av Stål & Hyrs största, smygöppnar i augusti 2018 genom en tillfällig etablering med stöd av personal och utrustning från bolagets depåer i Falkenberg och Varberg. I början av 2019 väntas en ny anläggning om 1 500 kvm stå klar på den 11 000 kvm stora tomten i södra Halmstad.

- Vi är mycket nöjda över att öppna en depå i Halmstad – den enda större staden i Halland där Stål & Hyr hittills inte har haft en depå, säger Joacim Johansson, VD och koncernchef för Stål & Hyr Group. Området är en intressant marknad, inte minst tack vare stora planerade byggprojekt, och Stål & Hyr är redan ett starkt varumärke i Halmstad hos kunder som hyr från andra Stål & Hyr-depåer, tillägger Joacim Johansson. Närheten till befintliga depåer i Falkenberg och Varberg gör att vi snabbt kommer att kunna erbjuda förbättrad tillgänglighet och samma kompletta sortiment som på övriga depåer, för både befintliga och nya kunder i bland annat Halmstad, Laholm och Båstad. Dessutom knyter depån Stål & Hyr närmare ihop med systerbolaget Dennis Maskinuthyrning på södra sidan Hallandsåsen, vilket ytterligare förbättrar tillgängligheten för koncernens kunder.

I och med depåöppningen i Halmstad, tillsammans med de nyligen öppnade depåerna i Kungälv och på Ringön i Göteborg, har Stål & Hyr öppnat tre nya depåer bara under 2018. Depån blir Stål & Hyrs sjunde och koncernens trettonde totalt, inräknat Dennis Maskinuthyrnings sex depåer i nordvästra Skåne. Genom att fullfölja sitt koncept med stora depåer med komplett sortiment är Stål & Hyrs ambition att fortsätta göra sina kunder nöjda när det gäller kvalitet, tillgänglighet och service.