LOKALUTHYRNING – butik – kontor – industri

Vi hjälper till med att hyra ut kontor, butiker och lagerlokaler. Vår erfarenhet av både uthyrning och hyresgästrådgivning ger oss en unik inblick i vad som krävs för ett framgångsrikt uthyrningsproject, i alla led. Med vårt kontaktnät och våra kunskaper om fastighetsmarknaden fungerar vi som ett personligt stöd genom hela uthyrningsprocessen.

Vi har daglig kontakt med lokalsökande företag och de olika aktörerna på fastighetsmarknaden. Vi känner till marknadshyror och trender. Vi vet vilka områden som är attraktiva just nu vare sig det gäller butik, kontor eller industrilokaler.

 

Vi hjälper Er med allt inom uthyrning

  • Projektuthyrning
  • Lokalförmedling
  • Marknadsföring av objekt/projekt
  • Förmedling av hyresgäster

Projektuthyrning

Vid uthyrning av hela fastigheter eller flera lokaler i samma fastighet hjälper vi till med hela arbetsprocessen, vare sig det gäller butik, industri eller kontorslokal. Vi inleder med att analysera objektet och marknaden, marknadsför objektet, bearbeta kunder, genomför visningar för intressenter samt ordnar med kontraktsskrivning. Vi samarbetar nära med professionella fotografer, grafiker och marknadsförare, arkitekt  och projektledning.

Lokalförmedling av butik – industri – kontorslokal

Som fristående mäklare arbetar vi  med en väldigt stor bredd  och flexibilitet på våra objekt allt från ett litet rum på några kvadratmeter i ett kontorshotell eller ett enkelt förråd upp till stora kontors och verkstads komplex omfattande många tusen kvadratmeter även butik & köpcenter. Vi hjälper till med marknadsföring, bearbetning av intressenter och visningar. Vi företräder vid förhandlingar med hyresgästen hela vägen fram till kontraktstecknande.

Marknadsföring av objekt/projekt

Att nå ut med rätt material, i rätt forum, vid rätt tid är A och O för ett lyckat uthyrningsprojekt. Vi samarbetar med professionella fotografer, grafiker och marknadsförare för att tillsammans med kunden ta fram exakt rätt underlag för projektet. Vi utformar sedan planen som kan omfatta allt från traditionell annonsering med vepor, nätannonsering och press, till mer unika projekt med event och inbjudningar. Vi arbetar även med social media för att stärka varumärke och skapa engagemang.

Förmedling av hyresgäster

Vi förmedlar lediga lokaler till lokalsökande företag, mot provision* från fastighetsägare. Registrera dig som hyresvärd och ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller lokalsökningar eller titta på våra sökuppdrag under lokal sökes.

*kontakta oss för villkor

Kontakta oss nu

Har du en lokal att hyra ut eller söker du en lokal?

Kontakta oss nu